Om oss

MyCamper grundades i Basel Schweiz 2017 och är en marknadsplats för peer-to-peer delning av husbilar och husvagnar. Genom att använda MyCamper kan ägare av husbilar och husvagnar enkelt och tryggt och på så sätt tjäna extra pengar.

Vi på MyCamper tror starkt på kraften i den cirkulära ekonomin att sänka trycket på planeten resurser genom att ständigt producera nytt.

MyCamper är för nuvarande den största plattformen för husbils och husvagnsdelning i Schweiz med +1000 registrerade fordon för uthyrning. Nu finns också MyCamper i Sverige med huvudkontor i Stockholm. 

Teamet

Michele, Campingkapten

Michele är teamets flitigaste campare och har besökt mängder av platser med sin ombyggda folkabuss Charly. Tillsammans med sin fru och dotter tar han ofta en tur till Spanien där han känner sig hemma, mycket tack vare sina goda kunskaper i spanska. Att ta med sig matlåda till lunchbordet är inte Micheles grej. Däremot är han en fruktad motståndare på andra sidan pingisbordet. Michele säger aldrig nej till en bit linzertårta från Sutter Begg konditori.

Mirjam, Community Happiness-ansvarig

Mirjam är spindeln i nätet på MyCamper. Efter morgonkaffet beger hon sig till kontoret som ligger hela 100 meter från hennes bostad. Med sitt strålande humör charmar hon alla, både de som vill hyra och hyra ut campingbilar. Det enda som kan få Mirjam att förlora humöret är om hennes kollegor inte vill hänga med på en joggingtur på lunchrasten. Hon är mycket omtyckt bland sina kollegor, förutom när hon utövar sin dominans vid pingisbordet. Mirjam kan inte bara ta hand om kunder och fordonsägare, ordna med försäkringar och anordna evenemang. Hon är dessutom en begåvad skådespelerska (https://www.youtube.com/watch?v=5PsGYZuH2TY). Hennes musiksmak är också något utöver det vanliga https://www.youtube.com/watch?v=qI7xHl_j1yw. about.us.sarah.text,,,Sarah is a real sunshine or in French un petit rayon de soleil. She already worked for MyCamper in 2018 and has been back on board since spring 2019 - in between she spent her semester abroad in Shanghai. She won't tell us whether she saw Shanghai during the day or only at night. Sarah enjoys watching the football World Cup (especially when France wins)

Alina, kundtjänst

Alla som har varit i kontakt med MyCamper har säkert träffat på Alina, som sköter den dagliga verksamheten tillsammans med Miri. Hon är morgonpigg och kommer ofta först till kontoret. Hon behöver visserligen värma upp ordentligt innan pingismatcherna, men har oerhört starka nerver i de avgörande situationerna på kontoret och går ofta segrande ur striden. På fritiden utforskar hon gärna Basels vackra omgivningar. Om du ser Alina komma cyklandes, hoppa åt sidan, för att ta sig fram på två hjul är lika verklighetsfrämmande för henne som att vissla.

Sarah, kundtjänst

Sarah är en riktig solstråle, eller som man säger i Frankrike "un petit rayon de soleil". Hon började på MyCamper redan 2018, reste sedan på semester till Shanghai och kom tillbaka våren 2019. Hon vägrar dock att berätta om hon sett Shanghai i dagsljus eller bara nattetid. Sarah gillar att kolla på fotbolls-VM (särskilt om Frankrike vinner), simma i floden Rhen i Basel och strävar alltid efter att utvecklas, till exempel i bordtennis, en sport som hon utövar flitigt.

Stefan, Stefluencer - marknadsföringsguru

Stefan är teamets marknadsföringsexpert. När det handlar om marknadsföring på nätet kan ingen lura den stolta pappan till Mister T. Om han hade varit fotbollsspelare hade hans namn varit Tomáš Rosický. Stefan uppträder alltid lugnt och belevat (förutom vid pingisbordet). Med sina färdigheter i internetmarknadsföring hjälper han allt och alla och är en viktig kugge i maskineriet. Hans lugna och behärskade beteende är mycket uppskattat av teamet. Eftersom han är väldigt skadebenägen måste han ofta, men självklart motvilligt, tacka nej när han blir inbjuden att följa med på en joggingtur på lunchrasten.

Tobias, Mångsysslare

Tobias är vår språkexpert och har en alldeles särskild fransk charm. Han kommer från Alsace och tog nyligen en Bachelorexamen i International Management. Därför är det naturligt att han sköter om alla förfrågningar från våra fransktalande kunder och utveckligen av vår verksamhet i den del av Schweiz där man talar franska. Han är också mannen bakom vår nya grafiska profil. På jobbet är han alltid fokuserad och lugn som en filbunke. Men låt inte skenet bedra, med sina tekniska färdigheter är han en fruktad motståndare i pingis. Tobias älskar kyckling satay och berlinermunkar. När han inte jobbar som privatchaufför åt sina vänner kan man hitta honom på fotbollsläktare i städer som Bremen och Strasbourg.

Yasemin, designer

Yasemin är sedan april 2019 MyCampers filmare och fotograf. Hon har studerat multimediaproduktion vid universitet i Chur. När hon var liten ville hon bli skådespelare eller polis. Yase är en globetrotter och kom nyligen hem från en sex månader lång vistelse i Sydamerika. Hon blev försälskad i Patagonien och drömmer om att åka tillbaka dit! För övrigt gillar hon fotboll på teve, men helst skulle hon nog vilja vara med på planen. En gång i månaden har hon ett eget musikradioprogram på Kanal K : https://www.kanalk.ch/portfolio_page/91-venus-vibes/. Yasemin är vegetarian, tycker om kaffe, allt som är sött och ja, att äta i allmänhet."

Alex, Adminhjälten

Utan skägget skulle man kunna missta Alex för Clark Kent. Det finns verkligen likheter, speciellt när han förvandlar sig från ett nummernörd till en HR-hjälte. Med sin röntgenvision skannar han företagets ekonomi och data och han strävar efter att förbättra teamets liv med nya idéer med sin praktiska attityd. Om han kunde flyga, skulle han vara snabbare på kontoret eller i Lucerne där han fortsätter sina magisterstudier. Att kunna flyga skulle helt klart också underlätta möjligheterna för resa och semester. Särskilt eftersom Alex hade turen att besöka och uppskatta många avlägsna länder, surrande städer och främmande kulturer. Förutom långa resor laddar han sina batterier när han är utomhus eller när han läser en bok. Eftersom även superhjältar måste hålla sig i form, planerar Alex att jogga oftare.

Herman, Chefs Viking

Herman är vikingen som styr det nordiska campingskeppet. Far till två husbilspojkar som han tillbringar sina helger med att bygga kartong VW-Campervans. Han vaknar varje morgon med samma energi som att han skulle ha druckit 10 koppar kaffe och ökar bara därifrån. Denna serieentreprenör vet allt om affärskultur, smidig utveckling och de officiella europeiska beer-pong-reglerna. Du vet att han är i närheten när du hör hans vikingarop "Beeeeeaaaaauuutifuuuul!".

Joakim, Chef för livsnjuteri

Joakim är en yogaälskande surfare. Han är extremt strukturerad och en kung av excel, och samtidigt humörchefen som gör att alla känner sig lugna och han har en talang att få ett leende på alla han pratar med.

Nate, Community Happiness-ansvarig

Nathanael, även kallad Nate, är den senaste medlemmen i operationsteamet. Han talar sex spark så han har förmånen att ta på sig de mest exotiska förfrågningarna. Efter hans framgångsrika kandidatexamen besökte han en språkskola i Los Angeles för att spetsa till sin engelska. Medan andra besväras av hans morgonlarm är Nate redan vaken och tittar på den senaste basketmatchen med Los Angeles Lakers. Inte helt sällan väcker han sin familj genom att skrika åt matchen, men tack vare av sin matlagningsförmåga förlåter hans familj honom snabbt.

Lucia, Community Happiness-ansvarig

Lucia kom till MyCamper i Mars 2020. Hon kommer från Ticino i Schweiz och ser fram mot att supporta våra italiensktalande kunder. I och med det kan alla kunder från den vackra kantonen Ticino nu räkna med support i världsklass. Lucia som snart är färdig företagspsykolog har alltid flera järn i elden. Hon rör sig mellan projekt som en duracellkanin. Som distraktion mellan tentorna fokuserar Lucia på att inreda sin vind och att bygga om sin campervan.

Lorena, SEO Gudinnan

Har det blivit vanligare med googlingar för camping? Detta är en fråga som vår egna SEO-stjärna kan svara på. Hennes slogan är ”det finns ett verktyg för det!”. Hon är en expert på flera områden. Allt ifrån det senaste på marknadsförings scenen till hållbarhet och hälsosamma snacks. Lorena älskar morötter, nötter och kakor. När hon inte är på kontoret hittar man henne i bergen, antingen på en snowboard eller i klättringskläder. Hennes bästa campingresa var till Island med sin pojkvän. De planerar nu en resa till Albanien och Spanien och vi kan inte vänta på att höra alla spännande historier från den resan.

Miriam, Chef för MyCamper Magazine

about.us.miriam.text